CONCERTREGISTRATIE

Wij registreren in 4K

JVD Recording, uw partner voor het vastleggen van onvergetelijke momenten op het podium! Of het nu gaat om een intiem optreden in een kleine zaal of een grootschalig concert in een grote locatie, wij staan voor u klaar om de magie van live-optredens vast te leggen met professionele registratie van hoge kwaliteit.

Onze Expertise: 

Met jarenlange ervaring en een passie voor live muziek, hebben wij ons gespecialiseerd in het vastleggen van concerten van elk formaat. Ons team van ervaren technici en filmmakers begrijpt de unieke uitdagingen van live-evenementen en is uitgerust met state-of-the-art apparatuur om een verbluffende visuele en auditieve ervaring te leveren.

Technische Capaciteiten: 

JVD Recording beschikt over de nieuwste technologieën en kan tot maar liefst 9 camera’s in 4K resolutie gebruiken om elk aspect van uw optreden vast te leggen. Van close-ups van de artiesten tot panoramische shots van het publiek, wij streven ernaar om de energie en emotie van het evenement tot leven te brengen op het scherm.

Minimale Ongemakken voor Bezoekers: 

Wij begrijpen het belang van een soepele ervaring voor zowel artiesten als publiek. Daarom zorgen wij ervoor dat onze registratieprocessen minimaal ongemak veroorzaken voor de aanwezigen. Onze discreet opgestelde camera’s en professionele crew zorgen ervoor dat uw publiek zich volledig kan concentreren op het optreden, zonder afleiding.

Waarom Registreren? 

Een professionele registratie van uw concert biedt talloze voordelen. Het stelt u in staat om uw optreden te documenteren voor toekomstige referentie, het vergroot uw bereik door middel van online distributie, en het biedt fans die er niet bij konden zijn de mogelijkheid om de magie van uw show te ervaren.

Neem Contact Met Ons Op: 

Benieuwd naar wat wij voor uw concert kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakte offerte te ontvangen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw optreden een blijvende indruk achterlaat, zowel op het podium als online.

Ervaar de kracht van live muziek, vastgelegd met precisie en passie. Kies voor JVD Recording voor al uw concertregistratiebehoeften!

PAKKET A

750
  • Registratie met max 3 4K camera's
  • Audio opname

PAKKET B

950
  • Registratie met max 6 4K camera's
  • Audio opname
Populair

Meer camera’s  mogelijk. Wij rekenen 90 euro per extra camera.