BRUIDSREPORTAGE

Laat de mooiste dag uit je leven vastleggen

Stap binnen in de wereld van onvergetelijke herinneringen, waar liefde in elke frame wordt vastgelegd en emoties eeuwig blijven voortduren. Gefeliciteerd met jullie aankomende huwelijk! Mijn naam is Jaap van Didden, en ik ben meer dan alleen een bruidsvideograaf – ik ben een verhalenverteller die de essentie van jullie speciale dag vastlegt op een manier die de tand des tijds doorstaat.

Met een passie voor het vastleggen van de schoonheid van liefde en verbintenis, sta ik klaar om jullie liefdesverhaal te vereeuwigen. Van de vroege ochtend voorbereidingen tot de laatste dans op de dansvloer, mijn camera zal discreet en professioneel elke belangrijke moment vastleggen, elk gelach, elke traan, elk tedere gebaar.

Een trouwvideo van JVDrecording is meer dan alleen een visuele weergave van je trouwdag. Het is een tijdloze herinnering, een emotionele reis die je steeds opnieuw wilt beleven. Met behulp van de nieuwste technologieën en hoogwaardige apparatuur, bieden wij een cinematografische ervaring in 4K – kwaliteit. Optioneel kunnen we zelfs adembenemende luchtbeelden vastleggen met onze drone, voor een extra dimensie aan jullie film.

Onze pakketten zijn ontworpen om aan jullie behoeften te voldoen, met flexibiliteit en zorgvuldige aandacht voor detail. Jouw Trouw Sfeerimpressiefilm wordt geleverd op een USB, met zorgvuldig geselecteerde muziek die de emoties van jullie dag weerspiegelt.

Benieuwd naar meer? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Hieronder delen we graag enkele hoogtepunten uit onze eerdere trouwclips, als een voorproefje van wat we voor jullie kunnen creëren.

 

Ook voor fotoreportages

Laura en Mark’s huwelijksdag was een betoverende viering, vastgelegd door de getalenteerde fotografen Sandy Struijs en Bart Buurmeester. Hun beelden vingen de essentie van liefde, vreugde en verbondenheid tussen het bruidspaar en hun dierbaren. Elke klik van de camera vertelde een verhaal, een verhaal van hoop en de belofte van een gedeelde toekomst. Deze foto’s zouden voor Laura en Mark altijd een kostbare herinnering blijven aan de meest bijzondere dag van hun leven. Dankzij Sandy en Bart zouden ze deze momenten voor altijd kunnen koesteren.

VIDEOREGISTRATIE

900
  • Clipversie met favoriete muziek
  • 30 min versie (compilatie van de dag)
  • Productie binnen 6 weken beschikbaar
  • Opname ceremonie (meerprijs € 300,00)

VIDEO & FOTOREPORTAGE

1800
  • Fotoreportage van de hele dag
  • Nabewerking
  • Clipversie met favoriete muziek
  • 30 min versie (compilatie van de dag)
  • Productie binnen 6 weken beschikbaar
  • Opname ceremonie (meerprijs € 300,00)
Populair