OPNAMESTUDIO

Wil jij graag een eigen nieuwe single opnemen?

Welkom bij JVDrecording, dé plek waar muzikale dromen tot leven komen! Gelegen in het bruisende Vlaardingen, bieden wij een gezellige en professionele opnamestudio waar bijna alles mogelijk is. Of je nu een doorgewinterde muzikant bent of gewoon je passie volgt als hobbyist, bij ons ben je altijd welkom.

Bij JVDrecording draait alles om jou en je muziek. Wij bieden persoonlijke aandacht en feedback om jouw talent naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een cover wilt opnemen, je eigen nummer wilt laten schrijven, of een videoclip wilt maken; wij staan klaar om je te helpen je creatieve visie te realiseren.

Maar dat is nog niet alles. Bij ons kun je zelf je pakket samenstellen, inclusief opnames, orkestbanden, cd-hoesontwerp, fotoshoots en zelfs reclame. Alles onder één dak, zodat jij je volledig kunt concentreren op het maken van muziek.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en je muzikale reis te beginnen. Bij JVDrecording draait het niet alleen om het vastleggen van muziek; het draait om het koesteren van creativiteit, het verwezenlijken van dromen en het delen van verhalen die de wereld zullen inspireren.

Bekijk hier de laaste opnames

VANAF

Є 60,00